Jonas Röjdmark – Plastikkirurg på Akademikliniken

May 13, 2015

På Akademikliniken i Stockholm har de länge hjälpt många människor i behov av att förändra sitt utseende till det bättre med hjälp av plastikkirurgi. Detta har lett till att en av Sveriges mest meriterade plastikkirurger, Jonas Röjdmark, har anslutit sig till detta kompetenta team av välutbildade plastikkirurger som du hittar på Akademikliniken. Innan Jonas Röjdmark beslutade sig för att fortsätta sin bana inom rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi på Jonas Röjdmark har denna plastikkirurg utbildat sig inom plastikkirurgi både i Sverige och i USA, och har även varit verksam på en plastikklinik i Providence, USA.

Jonas Röjdmarks meriter i Sverige innan Akademikliniken härstammar från Södersjukhuset och Karolinska Sjukhuset som plastikkirurg och överläkare fram till 1999, då han anslöt sig till Akademikliniken i Stockholm. Denna är en av världens bästa plastikkliniker och har några av de mest internationellt framstående plastikkirurgerna. Jonas Röjdmark är en av dessa och kan utföra alla ingrepp inom plastikkirurgi med perfekta resultat som följd.

Leave a Reply