Kvalite på saker

April 10, 2014

Jag har köpt ett nytt schabrak och det fungerar verkligen hur bra som helst på min häst. Innan jag har köpt ett schabrak så använde jag mig bara av vanliga filtar. Det var dock inte alls lika bra. Det är lite lustigt det där när man tänker att man klarar sig utan professionella produkter bra, men sedan när man väl provar någonting så förstår man verkligen att det är mycket bättre med vissa produkter. Det är verkligen skillnad mellan saker med kvalite och saker som inte har kvalite. Jag har inte tänkt så mycket på sådant innan men nu när jag märkte skillnaden så var det faktiskt väldigt påtagligt. Jag ska försöka tänka på det när jag ska köpa någonting nytt, det är för mig bättre att köpa något med bra kvalite istället för att bara ha det för stunden känner jag. Sådana saker går ju också sönder mycket lättare.

Leave a Reply