Slappna av och bada spabad

February 5, 2014

Om man inte har ett jobb eller går någon utbildning eller gör något annat viktigt med sin tid så kan det bli att man bara dräller runt, jag känner många som är i den perioden just nu. Om man inte riktigt vet vad som kommer att hända är det ju lätt att allt bara stannar upp. Jag själv känner också så att jag inte riktigt vet vad jag vill göra ibland, men då gör jag ändå så att jag försöker skaffa mig ett jobb, det är inte bra att gå omkring och inte göra någonting en längre tid. Det kan man ju i och för sig göra när man söker jobb också, men då är själva jobbsökandet ett jobb också. Jag tycker att man ska försöka pröva så många saker som möjligt under de här stunderna, då behöver man inte tänka lika mycket och kan ta lite tid åt att slappna av och kanske bada spabad också.

Leave a Reply