Bra form innan operationen

January 18, 2014

Jag har inte varit så bra på att ta hand om min kropp på senaste tiden. Jag vet inte varför men jag känner att jag har ätit mycket sötsaker på senaste tiden. Jag gillar ju bakeleser och godis och sådant och det har väl varit svårt för mig att sätta en gräns nu. Kanske hände det efter jag slutade träna. Jag slutade träna för jag tyckte det var lite väl dyrt och jag tänkte att jag likaväl kunde träna hemma men det hände ju aldrig, jag är nog lite för lat för att träna hemma. Jag behöver någon som peppar mig eller i alla fall en motivation som jag kan sträva efter. Nu tror jag dock att det där kommer att ändras eftersom jag gärna vill göra en bröstförstoring så det är nog min motivation till att träna nu. Jag vill ju gärna vara i bra form innan jag opererar mig.

Leave a Reply